Glosser Event

EVENT & HAPPENINGS

THE WORLD OF GLOSSER

TRÄFFA OSS I ÅR!

Glosser kommer under 2024 vara med på diverse event och evenemang runtom i Sverige och övriga världen och visa upp våra bilvårdsprodukter. Här hittar du information om alla våra samrabeten och kommande event.

CUSTOM MOTOR SHOW
BIMMERS OF SWEDEN
EXTREME E

CUSTOM MOTOR SHOW 2024

TACK FÖR I ÅR!

Under påskhelgen (29/3 - 1/4) var vi för andra året i rad med på Custom Motor Show på Elmia i Jönköping. Vi är så glada över att så många tog sig tid att besöka vår monter för att upptäcka våra produkter, delta i tävlingar och mycket mer.

Stort tack till er som besökte oss!

en återblick på

EVENT 2023

Året startade med den officiella lanseringen av Glosser på Custom Motor Show, vilket blev en succéstart. Vi var också med på bland annat Bimmers Of Sweden, Vallåkraträffen, Motorsportssalongen i Karlstad och med Tesla Owners West på E-car Expo - Svenska Mässan.

KONTAKTA OSS

Vill du att Glosser ska vara med på ditt evenemang?
Kontakta oss här så återkommer vi så snart som möjligt!

MISSA INTE ATT FÅ MED:

Datum för evenemang
Länk till er hemsida
Infomation om evenemanget
Antal besökare

AMBASSADÖR 2024:

racingstar & Glosser ambassador

MIKAELA ÅHLIN-KOTTULINSKY

Mikaela tävlar för närvarande i serier som Extreme E och rallycross. Utöver sina framstående prestationer inom racing, är hon en förespråkare för miljöhänsyn inom motorsport, särskilt i eldrivna och hållbara tävlingar. Hennes engagemang strävar mot en grönare och mer jämställd framtid inom motorsporten. Något som går helt i linje med Glossers värderingar.

Glosser T-shirt
Glosser Foam Lance

Läs mer om

MIKAELAS FRAMGÅNGSSAGA

Visste du att Mikaela Åhlin-Kottulinsky var den första kvinnan någonsin att vinna både Gelleråsen STCC, Volkswagen Scirocco R Cup, och Porsche Sprint Challenge 2022 i självaste Prins Carl Philips bil? Eller att hon i slutet på 2023 tog hem det prestigefyllda Extreme E Overall Champions-titeln?

Om detta, vårt samarbete med Mikaela och mycket mer hittar du i inlägget här!