Frequently asked questions

FAQ

Här hittar du svar på vanliga frågor angående din beställning, våra produkter, samarbeten och mycket mer. Hittar du inte svaret på det du söker - kontakta oss så hjälper vi dig.

DIN ORDER

HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?

Din beräknande leveranstid är 2-3 arbetsdagar från att vi mottagit din order.

VILKA FRAKTALTERNATIV ERBJUDER NI?

Vi levererar med DHL eller Schenker till utlämningsställe/Service Point. Gör ditt val i kassan i samband med beställning.

HUR GÅR JAG TILL VÄGA OM JAG VILL RETURNERA EN PRODUKT?

Kontakta oss via mail om du har ångrat ditt köp och vill returnera en produkt. Läs mer om våra villkor för att utnyttja din ångerrätt här.

OM VÅRA PRODUKTER

Är Glosser veganskt?

Ja, alla Glossers bilvårdsprodukter är veganska. De innehåller inga animaliska ingredienser och är inte testade på djur.

Hur jobbar Glosser med hållbarhet?

Miljön är viktig för oss och vi arbetar därför kontinuerligt med att göra våra bilvårdsprodukter så hållbara som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet och vårt engagemang för miljön här.

Var tillverkas Glosser?

Utvecklingen av våra bilvårdsprodukter sker i vårt egna utvecklingscenter i Göteborg. Produktionen sker hos utvalda, specialiserade tillverkare i Europa, Japan och Korea.

SAMARBETA MED OSS

Kan man bli ambassadör för Glosser?

Jajamen! Har du ett sociala mediekonto med 1000+ följare så kan du kontakta oss via vår collabmail och skicka med info om dig och länkar till dina sociala kanaler. Sedan ser vi över eventuella samarbetsmöjligheter.

Hur gör man för att bli återförsäljare av glosser?

Är du intresserad av att sälja Glossers bilvårdsprodukter är du välkommen att kontakta oss via vår infomail så hör vi av oss så snart vi kan.

Vi är ett företag som vill samarbeta med er. Hur gör vi?

Vad roligt att höra! Skicka ett mail med vad ni har för idé och kort information om er själva till vår infomail så återkommer vi så snart som möjligt.

Hittar du inte svaret på det du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!
Kontakta oss