Glosser bilvård

KVALITET, FUNKTION & HÅLLBARHET

Glosser tar bilvård till en helt ny nivå

OUR STORY

OM GLOSSER

Glosser Car Care är ett företag etablerat i Göteborg med över 30 års erfarenhet av bilvårdsbranschen. Under denna tid har vi kontinuerligt utvecklat våra kunskaper genom samarbeten med partners över hela världen för att kunna erbjuda högkvalitativa bilvårdsprodukter. Detta har resulterat i Glosser, ett varumärke som speglar vårt engagemang för kvalitet och långvarig kompetens inom bilvård.

RESPONSIBLE MATERIALS
PREMIUM QUALITY
100% VEGAN
ESTABLISHED IN GOTHENBURG
Glosser bilvård

SUSTAINIBILITY

MILJÖ OCH HÅLLBARHET I FOKUS

Miljön är viktig för oss och vi arbetar därför kontinuerligt med att göra våra bilvårdsprodukter så hållbara som möjligt. Glossers sortiment är utvecklat med passion, kunskap och hjärta. Vi tror på hållbar kvalitet och inkluderar endast våra egna favoriter i sortimentet.

LÄS MER
Glosser bilvårdsprodukter
Glosser Red Devil fälgrengöring
Glosser Foam Lance

GLOSSER CAR CARE

VÅRA PRODUKTER

Våra produkter och tillbehör utvecklas ständigt – och så gör även vårt sortiment. Detta för att kunna erbjuda dig som kund Nordens främsta utbud, där Sverige ligger i framkant. Vi hämtar inspiration från bilbranschen över hela världen och samarbetar med noggrant utvalda leverantörer från Europa, Japan och Korea.

Läs mer
Glosser Care Car bilvårdsprodukter

KONTAKTA OSS

ESTABLISHED IN GOTHENBURG

Vårt kontor ligger i Klippan, Göteborg. Här utvecklar vi allt från idé till färdig produkt i vårt test- och utbildningscenter. Kontakta oss om du vill veta mer om oss och våra bilvårdsprodukter.

KONTAKTA OSS

FRÅGOR OCH SVAR

Söker du fler svar? Här hittar du vår FAQ.

HUR JOBBAR GLOSSER MED HÅLLBARHET?

Miljön är viktig för oss, och vi arbetar kontinuerligt med att göra våra bilvårdsprodukter så hållbara som möjligt. Vi använder exempelvis biologiska, lätt nedbrytbara tensider och undviker användning av fluorerade ämnen. Genom att göra våra produkter så koncentrerade som möjligt minskar vi miljöpåverkan vid transport. Dessutom främjar vi användningen av tillbehör som stimulerar tvätt i GDS-hallar med vattenrening. Vi undviker också lösningsmedel så mycket som möjligt, eftersom dessa är skadliga både för människor och miljö.

ÄR GLOSSER VEGANSKT?

Ja, alla Glossers bilvårdsprodukter är veganska. De innehåller inga animaliska ingredienser och är inte testade på djur.

VAR TILLVERKAS GLOSSER?

Utvecklingen sker i vårt egna utvecklingscenter i Göteborg. Produktionen av våra bilvårdsprodukter sker hos utvalda, specialiserade tillverkare i Europa, Japan och Korea.