BLOGG

Välkommen till vår blogg! Här har vi samlat artiklar och guider där du kan läsa mer om oss, våra samarbeten och ta del av vår kunskap inom bilvård.

ALLT OM RENGÖRING FÖR DÄCK OCH FÄLG

Glöm inte bort att vårda och rengöra dina däck och fälgar med bilvårdsprodukter som är speciellt framtagna för detta. Här kan du läs mer om våra rekommendationer.

Läs mer
RENGÖR OCH SKYDDA BILENS INTERIÖR PÅ BÄSTA SÄTT

Här kan du läsa mer om hur du rengör och skyddar din bils interiör på bästa sätt med hjälp av Glossers effektiva bilvårdsprodukter för interiörrengöring.

Läs mer
BILTVÄTT FÖR NYBÖRJARE

I detta inlägg kan du läsa mer om hur du tvättar din bil på bästa sätt. Läs om hur du får bort rostfläckar, rengör bilrutorna och hur du undviker misstag.

Läs mer
ALKALISK AVFETTNING VS KALLAVFETTNING?

Är du osäker på vilket avfettningsmedel du ska använda och till vad? Lär dig allt du behöver veta om kallavfettning och alkalisk avfettning i detta inlägg!

Läs mer
VÅRT ENGAGEMANG FÖR MILJÖ OCH HÅLLBARHET

Hållbarhet ligger i hjärtat av vår verksamhet och vi arbetar kontinuerligt med att göra våra produkter så hållbara som möjligt.

Läs mer
MIKAELA ÅHLIN-KOTTULINSKY X GLOSSER

Vi är stolta att få presentera Mikaela Åhlin-Kottulinsky som ambassadör för Glosser 2024. Läs nedan om Mikaelas drömmar och väg till framgång inom motorsporten.

Läs mer
GLOSSERS TVÄTTGUIDE

Har du dålig koll på hur man tvättar bilen och på vilka bilvårdsprodukter som finns? Ta del av vår tvättguide för att vårda din bil på bästa sätt!

Läs mer